Nyomtatható igéskártyák

borito

 

A szolnoki református gyülekezetnek a szentesti istentiszteletre készítettem az alábbi igéskártyának való dizájnt. Utólag megnézve lehet, hogy kicsit tükröződik rajta, hogy mostanában orrba-szájba dendrológiát tanulok, de sebaj 🙂 A botanikus illusztrációk úgyis divatban vannak, és a karácsonyhoz pont illik néhány örökzöld.

 

Ha tetszik, te is letöltheted, akár ajándékkísérőnek, vagy csak úgy ismerősöknek kedveskedésként karácsonyra. Letöltheted szöveggel (16 különböző igével), szöveg nélkül simán és vonalasan is.

 

igeslap2016_03

 

igeslap2016_szoveges4

 

 

 

A gombra kattintva automatikusan mentésre kerül egy tömörített fájl, ami az összes verziót tartalmazza (szöveges 16 különböző igével, üres és vonalas) pdf-ben, A/4-es méretben. 

 

Köszönöm, hogy elolvastad! Ha tetszett, oszd meg másokkal is, szólj hozzá, és nézz vissza legközelebb is! 🙂 

Hasonló bejegyzések

Októberi háttérkép   Az egyik kedvenc történetem a Bibliából Eszter könyve. Kicsit olyan, mint egy lányrengény: romantikus, mesés és egy egyszerű zsidó lányból lett királynőről szól. Hát kell ennél lányosabb...
Elvárások – minek az? Az elvárásoktól általában félünk, és ha az "elvárás" szó egy párkapcsolat kapcsán kerül szóba, akkor az már régen rossz - gondoljuk. Ez viszont nem helyes. Ha nincsen elvárásunk valakivel szemben...

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.